Αρχική σελίδα    |     Προσθήκη οδηγού    |     Κάλεσε φίλους    |     Γίνε μέλος    |     Διαφημιστείτε    |     Αναζήτηση Ξενοδοχείου
 
 
Όνομα χρήστη   
Κωδικός   
Απομνημόνευση κωδικού  
    Ξέχασες τον κωδικό σου;
 
 
 
Επιλογές
Κατηγορίες
Συναφείς προορισμοί
Follow travelplorer on Twitter

Ταξιδιωτικός oδηγός για ΠΑΡΙΣΙ

 
προστέθηκε από guest
Ήπειρος: Ευρώπη
Χώρα:     Γαλλία
Θες να προσθέσεις κάτι άλλο;
Γράψε την δικιά σου εμπειρία εδώ!
 Μοιράσου το

  Πληροφορίες  
  Μετακινήσεις  
 
Ο καλύτερος τρόπος για να μετακινηθεί κάποιος επισκέπτης που δεν γνωρίζει την πόλη, είναι το μετρό. Υπάρχουν πάρα πολλές στάσεις αρκετά κοντά μεταξύ τους έτσι ώστε να μπορείτε να εξυπηρετηθείτε σχεδόν όπου και να είστε, ενώ οι 13 γραμμές του καλύπτουν όλη την πόλη. Για τις λίγο μακρύτερες αποστάσεις (πχ disneyland, αεροδρόμια) υπάρχουν και 4 προαστιακοί οι οποίοι συνδέοντα με το μετρό. Η συχνότητα των τρένων είναι πολύ καλή, μόνο λίγων λεπτών. Υπάρχουν χάρτες μετρό παντού στους τοίχους για να βρίσκετε εύκολα ποια γραμμή αλλά και ποια κατεύθυνση να πάρετε.
Διάβασε 11 ακόμα εμπειρίες
  Αξιοθέατα  
  Μουσεία  
 
Το πιο γνωστό μουσείο του Παρισιού και διάσημο σε όλο τον κόσμο είναι το μουσείο του Λούβρου. Ο πιο εύκολος τρόπος να φτάσει κανείς εκεί είναι το μετρό, κατεβαίνοντας στη στάση Λούβρο. Η είσοδος βρίσκεται στην εσωτερική πλευρά των κτιρίων, κάτω από μια γυάλινη πυραμίδα. Όπως και στα περισσότερα μέρη, οι χειραποσκευές ελέγχονται. Το εισιτήριο κοστίζει περίπου 9 ευρώ και είναι ανοιχτό μέχρι τις 7.00. Κάθε Τετάρτη και Παρασκευή μένει ανοιχτό ως τις 10.00 το βράδυ, και μετά τις 18.00 υπάρχει μειωμένο εισιτήριο. Ενημερωθείτε για το ποιες αίθουσες είναι κλειστές κάθε μέρα, γιατί ίσως να μην μπορέσετε να δείτε κάτι που θέλετε. Μην παραλέιψετε να πάρετε το χάρτη που σας δίνουν δωρεάν, γιατί αν δεν είστε με γκρουπ ξενάγησης, θα δυσκολευτείτε να το γυρίσετε χωρίς χάρτη. Εκτός από την περίφημη Μόνα Λίζα, μη χάσετε τις άιθουσες του Ναπολέοντα, την Αφροδίτη της Μήλου και τη Νίκη της Σαμοθράκης.
Διάβασε 10 ακόμα εμπειρίες
  Μην χάσετε  
Λούβρο, Παναγία των Παρισίων, Disneyland και Πύργος του Άιφελ είναι αυτά που πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να επισκευθεί κανείς στο Παρίσι!!!
Διάβασε 8 ακόμα εμπειρίες

 
Ήπειρος Χώρα
Προορισμός
 
 
 
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων     |     Ποιοι είμαστε     |     Επικοινώνησε μαζί μας     |     Όροι Χρήσης     |     TravelPlorer mobile


TravelPlorer  © 2007