Αρχική σελίδα    |     Προσθήκη οδηγού    |     Κάλεσε φίλους    |     Γίνε μέλος    |     Διαφημιστείτε    |     Αναζήτηση Ξενοδοχείου
 
 
Όνομα χρήστη   
Κωδικός   
Απομνημόνευση κωδικού  
    Ξέχασες τον κωδικό σου;
 
 
 
Επιλογές
Κατηγορίες
Συναφείς προορισμοί
Follow travelplorer on Twitter

Ταξιδιωτικός oδηγός για ΠΡΑΓΑ

 
προστέθηκε από antoniskaralis ,ηλικία 46
Ήπειρος: Ευρώπη
Χώρα:     Τσεχία
Θες να προσθέσεις κάτι άλλο;
Γράψε την δικιά σου εμπειρία εδώ!
 Μοιράσου το

  Πληροφορίες  
  Κλίμα - Πότε να πάτε   Πρόγνωση καιρού
 
Έχω ταξιδεψει στην Τσεχία όλες τις εποχές.Κάθα μια είναι ξεχωριστή. Ο οκτώβριος και η άνοιξη όμως είναι οι πιο εύκολες.
Διάβασε 8 ακόμα εμπειρίες
  Μετακινήσεις  
 
Από το αεροδρόμιο RIZIN εαν πάρετε το λεωφοριο 100 θα κατεβείτε στο τέρμα και θα πάρετε το metro κιτρινη γραμμή σταση zlicin όπου σε λίγα λεπτά θα είστε στο κέντρο της Πράγας όπου υπάρχουν συνδέσεις με όλες τις γραμμές metro όπου πάει παντού.Η μετακίνηση με ταξί είναι πιο ακριβή μα και δεν χρειάζετε.Το tram είναι ένα μέσον που σου επιτρέπει να θαυμάζεις την όμορφη πόλη.
Διάβασε 8 ακόμα εμπειρίες
  Επικοινωνία  
 
Οι Τσέχοι μιλάνε Αγγλικά αλλά και να μη μιλάνε είναι πρόθυμοι να σας εξυπηρετίσουν έστω και με νοήματα.
Διάβασε 4 ακόμα εμπειρίες
  Αφού φτάσετε  
  Φαγητό  
 
Πλατεία Vaclavske δοκιμάστε όλα τα λουκάνικα και τις μπύρες από τις υπαιθριες καντίνες.Στάση Andel κίτρινη γραμμή εστιατόριο Pravek κλείστε τραπέζι απο το διαδυκτιο. Στάση metro invalidovna κοκκινη γραμμή όπως βγένεις δεξιά στα 100 μέτρα απέναντι απο το hotel olympic 4 star σε ένα εκπληκτικό Τσέχικο εστιατόριο φάτε κότσι χοιρινό και μαύρη μπύρα(είναι πάμφθηνο). Τα εστιατόρια γύρω απο το κέντρο αν και θα σας φανούν φθηνά λόγω νομίσματος είναι πανακριβα σε σχέση με τα εκτός κέντρου.
Διάβασε 6 ακόμα εμπειρίες
  Αξιοθέατα  
  Μνημεία  
 
Η πόλη αυτή είναι ένα μνημείο ολόκληρη.Απλά πάρτε μαζί σας έναν χάρτη πόλης και έναν καλό οδηγό και ξεχυθείτε στους δρόμους.
Διάβασε 5 ακόμα εμπειρίες
  Οικονομία  
Το νομισμά τους είναι η κορώνα.Ο καλήτερος τρόπος για να κάνεις συνάλλαγμα είναι οι τράπεζες.Τα ιδιωτικά ανταλλακτήρια είναι πάντα έτοιμα να σου πάρουν το κεφάλι.Συμφέρει το 24 ωρο εισητήριο που κάνει για όλα τα μέσα και στοιχίζει 100 κορώνες(4 εur)περίπου.
  Μην χάσετε  
Σε αυτη την πόλη δεν πρέπει να χάσετε τίποτα. Προτείνω όμως να κάνετε μικρές αποδράσεις εκτός Πράγας. KALSTREIN-PILSEN-KARLOVI VARI-CUTNA HORA-TABOR ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ CESKY KRUMLOV.Συμβουλευτείτε οδηγό.
Διάβασε 2 ακόμα εμπειρίες
  Εντυπώσεις  
Είναι η πιο όμορφη πόλη του κόσμου.Οσες φορ'ες και να πάει κανείς μένει μέσα του κάτι περίεργο που τον τράβάει εκεί πάλι.
Διάβασε 3 ακόμα εμπειρίες

 
Ήπειρος Χώρα
Προορισμός
 
 
 
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων     |     Ποιοι είμαστε     |     Επικοινώνησε μαζί μας     |     Όροι Χρήσης     |     TravelPlorer mobile


TravelPlorer  © 2007