Αρχική σελίδα    |     Προσθήκη οδηγού    |     Κάλεσε φίλους    |     Γίνε μέλος    |     Διαφημιστείτε    |     Αναζήτηση Ξενοδοχείου
 
 
Όνομα χρήστη   
Κωδικός   
Απομνημόνευση κωδικού  
    Ξέχασες τον κωδικό σου;
 
 
 
Επιλογές
Κατηγορίες
Συναφείς προορισμοί
Follow travelplorer on Twitter

Ταξιδιωτικoί oδηγοί για ΖΑΡΟΥΧΛΑ

Ήπειρος: Ευρώπη
Χώρα:     Ελλάδα
Νομός:    Ν. Αχαΐας
Θες να προσθέσεις κάτι άλλο;
Γράψε την δικιά σου εμπειρία εδώ!
 Μοιράσου το

  Κλίμα - Πότε να πάτε   Πρόγνωση καιρού
Προστέθηκε από: guest, ηλικία 26 στις 08/07/2009
Στη Ζαρούχλα όποια εποχή και να πάτε θα είναι φανταστικά! Το καλοκαίρι με τη δροσιά της που όλοι την αναζητάμε μετά απο τόση ζέστη στην πόλη, Το χειμώνα με αυτό το κρύο που σε όλους αρέσει καταβάθος αλλά και με χιόνι...Τα Χριστούγεννα ιδιαίτερα που εκτός από το χιονισμένο τοπίο της είναι και στολισμένη!! Το Φθινόπωρο που τα φύλλα των δέντρων αλλάζουν χρώμα...Και την Άνοιξη που τα λουλούδια στις αυλές, τους κήπους και στα δάση ανθίζουν... Με λίγα λόγια η Ζαρούχλα κάθε εποχή γίνεται "άλλο χωριό"!!!!
Προστέθηκε από: guest, ηλικία 29 στις 14/02/2009
Η Ζαρούχλα είναι ένα χωριό που είναι κατάλληλο για κάθε εποχή! Χειμώνα με το χιόνι αλλά και καλοκαίρι με την ελαφριά δροσιά της! Τα Χριστούγεννα είναι υπέροχα στολισμένη αλλα και καθε Άυγουστο τα μαγαζιά γεμίζουν απο κόσμο!
  Τοποθεσία  
Προστέθηκε από: guest, ηλικία 27 στις 19/08/2012
Η Ζαρούχλα αποτελεί έναν από τους πιο ορεινούς οικισμούς της Αχαΐας. Ανήκει στον δήμο Ακράτας και απέχει 35 χιλιόμετρα από την Ακράτα και 110 χλμ. ΝΑ. της Πάτρας. Έχει ελάχιστους κατοίκους οι οποίοι αυξάνονται συνήθως τα Σαββατοκύριακα, τα Χριστούγεννα και τα καλοκαίρια από 5 ως και 20 Αυγούστου.
Προστέθηκε από: eki, ηλικία 43 στις 03/11/2008
  Μέσος όρος από 1 αξιολογήσεις
Η Ζαρούχλα ανήκει στο Δήμο Ακράτας και βρίσκεται στις πλαγιές του Χελμού, στα 1200 μέτρα. Πρόκειται για ένα μικρό πανέρμορφο χωριό μέσα στο πράσινο με ελάχιστους κατοίκους οι οποίοι όμως αυξάνονται πολύ τα Σαββατοκύριακα και τις γιορτές.
  Πώς να φτάσετε   Χάρτης     ΚΤΕΛ Αχαΐας
Προστέθηκε από: guest, ηλικία 27 στις 19/08/2012
Στην εθνική οδό Αθηνών- Πατρών βγαίνετε στην έξοδο της Ακράτας. Εκεί θα βρείτε κατατοπιστικές πινακίδες για το πως θα φτάσετε στο χωριό. Ο δρόμος είναι άσφαλτος και αρκετά καλός (με κάποιες στροφές). Εαν επιλέξετε να ταξιδέψετε χειμώνα, καλό είναι να έχετε μαζί σας αλυσίδες χιονιού διότι σε μερικά σημεία ο δρόμος πιάνει πάγο.
Προστέθηκε από: eki, ηλικία 43 στις 03/11/2008
  Μέσος όρος από 1 αξιολογήσεις
Στην εθνική οδό Αθηνών – Πατρών βγαίνετε στην έξοδο της Ακράτας και μέσα στην Ακράτα ακολουθείτε τις πινακίδες για Ζαρούχλα και Λίμνη Τσιβλού ( 35χλμ από Ακράτα ). Ο δρόμος είναι αρκετά καλός με πολύ λίγη κίνηση αν και έχει αρκετές στροφές ενώ σε κάποια σημεία είναι ιδιαίτερα στενός. Από την Πάτρα κάναμε μιάμιση ώρα για την Λίμνη και 1 ώρα και 45 λεπτά για την Ζαρούχλα. Το χειμώνα καλό θα είναι να έχετε αλυσίδες μαζί σας γιατί ο δρόμος πιάνει συχνά πάγο και χιόνι.
  Χρήμα  
Προστέθηκε από: eki, ηλικία 43 στις 03/11/2008
  Μέσος όρος από 1 αξιολογήσεις
Η κοντινότερη τράπεζα στην Ζαρούχλα βρίσκεται στην Ακράτα. Τις τιμές στα περισσότερα μαγαζιά ( φαγητό , διασκέδαση και διαμονή ) της περιοχής θα τις χαρακτήριζα φυσιολογικές.
  Επικοινωνία  
Προστέθηκε από: guest, ηλικία 27 στις 19/08/2012
Το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας που έχει κάλυψη σε όλα τα σημεία του χωριού, είναι η cosmote. Η wind επίσης έχει κάλυψη σε κάποια σημεία, ενώ η vodafone δυσκολότερα. Υπάρχει επίσης, ένα καρτοτηλέφωνο στον κεντρικό δρόμο του χωριού (Αγορά).
Προστέθηκε από: guest, ηλικία 26 στις 08/07/2009
Από όσο γνωρίζω το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας που πιάνει πιο πολύ είναι η cosmote διότι υπάρχει κεραία! Τώρα όσο για την wind και την vodafone δεν ξέρω αλλά σίγουρα θα υπάρχει κάλυψη σε ορισμένα σημεία!
Προστέθηκε από: eki, ηλικία 43 στις 03/11/2008
  Μέσος όρος από 1 αξιολογήσεις
Η Vodafone δεν είχε καθόλου σήμα ενώ η Tim έπιανε μια χαρά. Για Cosmote δεν γνωρίζω.
Προστέθηκε από: guest, ηλικία 27 στις 19/08/2012
Στο χωριό της Ζαρούχλας έχετε πολλές επιλογές για την διαμονή σας. Τα περισσότερα από αυτά διαθέτουν την δική τους ηλεκτρονική σελίδα την οποία έπειτα μπορείτε να επισκεφτείτε. Ξ"Aroania Hotel", ένα 3* ξενοδοχείο που υπόσχεται ευχάριστη διαμονή στα 21 δωμάτιά του, όπου το ξύλο δένει αρμονικά με την πέτρα. Οι τιμές είναι προσιτές. "Ο Πύργος της Ζαρούχλας" χτισμένος σε υπέροχο σημείο, και πρόκειτε για ανακαινισμένο πύργο του 17ου αιώνα. "Στύγα Mountain Resort", ολοκαίνουργιο συγκρότημα με 22 δωμάτια & σουίτες, πλήρως εξοπλισμένα με υπέροχη θέα στο χωριό και στο δάσος της Ζαρούχλας. "Timberland Cabins", πέτρινα σπιτάκια χτισμένα δίπλα στο ποτάμι, για απόλυτη ξεγνοιασιά και χαλάρωση! "Στης Έλενας" χτισμένο στο κέντρο του χωριού, που παρέχει εννέα ευρύχωρα δίκλινα δωμάτια το κάθε ένα με το δικό του όνομα. "Δρυάδες" χτισμένο στο υψηλότερο σημείο του χωριού, όλο ξύλο με τα ευρύχωρα δωμάτια και οι σουίτες του να είναι πλήρως εναρμονισμένα με το φυσικό περιβάλλον. "Νύμφες" Εκτός από την διαμονή σε ένα από τα πέντε ξύλινα σπιτάκια μπορείτε να απολαύσετε με τον καλύτερο τρόπο τις δραστηριότητες που προσφέρει.
Προστέθηκε από: guest, ηλικία 26 στις 08/07/2009
Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία και ξενώνες! προτείνω για ωραία θέα το "Δρυάδες" η τον ξενώνα "Πρωτόπαπα" αλλά και τον Πύργο της Ζαρούχλας φυσικά! Ακόμα υπάρχουν τα "Στις Έλενας" , "Αροάνια", "Χελμός" και χτίζονται και άλλα δύο!
Προστέθηκε από: guest, ηλικία 29 στις 14/02/2009
Το χωριό έχει υπέροχα ξενοδοχεία και ξενώνες το κάθε ένα με την δική του φινέτσα! Για όποιον θέλει υπέροχη θέα προτείνω τις "Δρυάδες" και τον ξενώνα "Προτόπαπα" όποιος θέλει πραγματικά παραδοσιακό δωμάτιο προτείνω τον "Πύργο της Ζαρούχλας" αλλά και τα υπόλοιπα ξενοδοχεία και ξενώνες είναι υπέροχα!!!
Προστέθηκε από: eki, ηλικία 43 στις 03/11/2008
  Μέσος όρος από 1 αξιολογήσεις
Ένα από τα παλιότερα ξενοδοχεία στην περιοχή είναι το Αροάνια που είναι άνοιχτο όλες τις ημέρες του χρόνου. Είχαμε μείνει σε αυτό πριν τέσσερα χρόνια και μας είχε μείνει η διαμονή αξέχαστη. Φοβερά δωμάτια με τζάκι και καταπληκτικό πρωινό και φαγητό. Ηταν βέβαια λίγο ακριβό αφού το δωμάτιο μαζί με τα ξύλα και ημιδιατροφή μας κόστισε τότε 120 ευρώ τη βραδιά. Επίσης πέρυσι μείναμε στο ξενοδοχείο Έλενα που μας στοίχιζε 80 ευρώ τη βραδιά. Τα δωμάτια ήταν μέτρια προς καλά αλλά είχε φανταστικό πρωινό με σπιτικά κέικ και μαρμελάδες. Τέλος αν αντέχει η τσέπη σας δοκιμάστε το ξενοδοχείο Δρυάδες , ένα πολυτελές συγκρότημα κατασκευασμένο από ξύλο και πέτρα σε μια μαγευτική τοποθεσία με θέα το δάσος και όλες τις ανέσεις ( έχει ακόμα και πισίνα ). Δεν έχουμε μείνει ποτέ στις Δρυάδες αλλά έχουμε πάει για καφέ και μείναμε εντυπωσιασμένοι από τους εσωτερικούς του χώρους. Μοναδικό του μειονέκτημα είναι η δύσκολη πρόσβαση ( υπάρχει μια μικρή ταμπέλα λίγο πριν μπείτε στο χωριό ) αφού θα χρειαστεί να οδηγήσετε κανά χιλιόμετρο σε ανηφορικό χωματόδρομο.
  Φαγητό  
Προστέθηκε από: guest, ηλικία 27 στις 19/08/2012
"Το παραδοσιακό" με παραδοσιακές γεύσεις σε έναν οικείο χώρο με τζάκι. Δοκιμάστε τις χωριάτικες πίτες, και την σπεσιαλιτέ κόκορα με χυλοπίτες. "Ο Γιάννης" μια οικογενειακή ψησταριά με πεντανόστιμα προσεγμένα πιάτα, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το χωριάτικο λουκάνικο και την χοιρινή μπριζόλα σχάρας! "Μαχαίρας" υπέροχος και σύγχρονος χώρος με γρήγορο service και εξαιρετική κουζίνα. Μην παραλείψετε να πάρετε για επιδόρπιο το χειροποίητο ραβανί καρύδας. "Ύδατα Στυγός" αρκετά μεγάλος χώρος με πολύ νόστιμα πιάτα με σπεσιαλιτέ το μοσχαράκι στάμνας!
Προστέθηκε από: guest, ηλικία 26 στις 08/07/2009
Μια απο τις υπέροχες ταβέρνες είναι "Ο Γιάννης" φιλικό περιβάλλον και πολύ καλό φαγητό! ακόμα είναι ο Μαχαίρας επήσεις με πολύ ωραίο φαγητό αλλα και "Το παραδοσιακό" όλα έχουν πολύ καλές τιμές
Προστέθηκε από: guest, ηλικία 29 στις 14/02/2009
Αν πεινάσετε οι 3 υπέροχες ταβέρνες του χωριού σας περιμένουν. "Το παραδοσιακό" που είναι όντος Παραδοσιακό με όλη την σημασία της λέξης. "Ο Γιάννης" με τα γευστικότατα παιδάκια του και το υπέροχο κρασί του. και η ταβέρνα του "Μαχαίρα" με το ευχάριστο περιβάλλον και τα τέλεια πιάτα της!
Προστέθηκε από: eki, ηλικία 43 στις 03/11/2008
  Μέσος όρος από 1 αξιολογήσεις
Υπάρχουν αρκετές ταβέρνες στο χωριό και δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε τραπέζι ακόμα και τις Κυριακές που μαζεύεται ο περισσότερος κόσμος. Must είναι η ταβέρνα Μαχαίρας με φοβερά κεφτεδάκια, ωραία κρεατικά και προστιμές τιμές. Την τελευταία φορά πληρώσαμε 65 ευρώ τα τέσσερα άτομα με πάρα πολύ φαγητό και κρασί. Επίσης ιδιαίτερα φημισμένη είναι η ταβέρνα «Γιάννης» ιδιαίτερα για τα παϊδάκια του. Εκτός από τις ταβέρνες στο χωριό υπάρχουν και δυο ταβέρνες στη λίμνη. Η πρώτη είναι το «Πέτρινο» ( λίγο πριν φτάσετε στην λίμνη ) με πολύ καλό φαγητό και η δεύτερη ο «Παράδεισος» ακριβώς δίπλα στη λίμνη.
  Διασκέδαση  
Προστέθηκε από: guest, ηλικία 27 στις 19/08/2012
"Αγορά" ένα υπέροχο φιλικό cafe-bar που θυμίζει παλιό σπίτι, στο κέντρο της Ζαρούχλας. Είναι ιδανικό μέρος για να απολαύσεις καφέ, ποτό, ή τα χειροποίητα γλυκά της κας Αθηνάς (στα plus καρυδόπιτα, λουκουμάδες, ραβανί), υπό τους ήχους lounge και έντεχνης μουσικής. "Στο ρέμα" Ακριβώς δίπλα στο ποτάμι. Μια διαφορετική πρόταση διασκέδασης με jazz ήχους και cozy περιβάλλον. "Νώνακρις" Lounge cafe-bar με γλυκά, ζεστά ροφήματα (στα plus οι ζεστές σοκολάτες με γεύση), αλλά και συλλογές από κονιάκ και ουίσκι. Επίσης, οι "Νύμφες" που ανέφερα στην διαμονή, παρέχουν δραστηριότητες για όλα τα γούστα: Τοξοβολία, paintball στο δάσος, ιππασία, mountain bike, atv, ακόμη και βόλτα με 4x4 στις καταπράσινες διαδρομές του Χελμού.
Προστέθηκε από: guest, ηλικία 26 στις 08/07/2009
Αν θέλετε να απολάυσετε τον καφέ, το γλυκό η το παγωτό σας βλέποντας όλο το χωριό να πάτε στο cafe lounge bar "Νώνακρις" έχει πολύ καλές τιμές και φιλικό περιβάλλον! Ακόμα υπάρχει το jazz cafe "Στο Ρέμα" δίπλα στο ποτάμι με τα υπέροχα σπιτικά γλυκά!! και το χαρούμενο περιβάλλον του.
Προστέθηκε από: guest, ηλικία 29 στις 14/02/2009
Αν θέλετε να πάτε να απολαύσετε το ποτό η τον καφέ σας η Ζαρούχλα έχει δύο καταπληκτικές καφετέριες-μπαρ ο "Νώνακρις" με τις καταπληκτικές ζεστές σοκολάτες, την απολαυστική και μαγική θέα που βλέπει όλο το χωριό αλλά και το "Ρέμα" που είναι δίπλα στο ποτάμι και έχει και καταπληκτικά γλυκά!!!
Προστέθηκε από: eki, ηλικία 43 στις 03/11/2008
  Μέσος όρος από 1 αξιολογήσεις
Στην διασκέδαση η Ζαρούχλα παίρνει άριστα. Στο χωριό υπάρχουν δυο πολύ ωραία café-bar, το «Ρέμα» και το «Νώνακρις». Σπάνια συναντάς τόσο περιποιημένα μπαράκια σε μέρη όπως η Ζαρούχλα, στα Καλάβρυτα για παράδειγμα που είναι σαφώς πιο γνωστά και μαζεύουν πολύ περισσότερο κόσμο δεν υπάρχουν αντίστοιχα μπαράκια. Στο «Ρέμα» έχουμε πάει βράδυ , φοβερή μουσική και πολύ προσέγμενο περιβάλλον. Στο «Νώνακρις» έχουμε πάει για καφέ απόγευμα, αντίστοιχο όμορφο περιβάλλον με ωραίο καφέ και γλυκά αλλά και επιτραπέζια παιχνίδια για να περάσετε την ώρα σας ευχάριστα.
  Παιδιά  
Προστέθηκε από: guest, ηλικία 27 στις 19/08/2012
Οι μικροί μας φίλοι μπορούν άνετα να διασκεδάσουν στην παιδική χαρά που παρέχει το συγκρότημα "Νύμφες".
  Ελεύθερος χρόνος  
Προστέθηκε από: eki, ηλικία 43 στις 03/11/2008
  Μέσος όρος από 1 αξιολογήσεις
Το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων απέχει μόλις 18 χλμ αλλά είναι χωματόδρομος. Αν δεν είστε με τζιπ καλύτερα να μην το επιχειρήσετε.
  Ψώνια  
Προστέθηκε από: guest, ηλικία 27 στις 19/08/2012
Από τα ψώνια σας στο χωριό δεν θα μπορούν να λείπουν τα παραδοσιακά τοπικά προϊόντα όπως γλυκά, τυριά και ζυμαρικά αλλά και παραδοσιακά αντικείμενα. Αυτά θα τα συναντήσετε στις "Γεύσεις τις Αριάδνης" αλλά και στο "Πανέρι της Κατερίνας" που παράλληλα λειτουργεί και σαν ψιλικατζίδικο. Φροντίστε ακόμη να προμηθευτείτε βατόμουρα (κατόπιν παραγγελίας) από τον Γιάννη Καλούμενο, που διατηρεί βιολογικές καλλιέργειες αλλά και μαρμελάδες.
Προστέθηκε από: guest, ηλικία 26 στις 08/07/2009
Ένα μαγαζί που έχει παραδοσιακά προϊόντα είναι το μαγαζί "Οι γεύσεις της Αριάδνης" εκεί θα βρείτε γλυκά, τυριά και ζυμαρικά!! Υπάρχουν ακόμα 2 μαγαζιά ένα από αυτά είναι "Το πανέρι της Κατερίνας" που θα βρείτε ζυμαρικά γλυκά παραδοσιακά αντικείμενα και λειτουργεί και σαν ψιλικατζίδικο τα ίδια θα βρείτε και στο άλλο μαγαζί αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζω το όνομά του! για βοήθεια βρίσκετε δίπλα στο ξενοδοχείο της Έλενας
Προστέθηκε από: guest, ηλικία 29 στις 14/02/2009
Μπορείτε ακόμα και να ψωνίσετε χειροποίητα προϊόντα όπως γλυκά του κουταλιού, ζυμαρικά και άλλα στα μαγαζιά "Αριάδνη" και "Το πανέρι της Κατερίνας"
Προστέθηκε από: eki, ηλικία 43 στις 03/11/2008
  Μέσος όρος από 1 αξιολογήσεις
Στο χωριό υπάρχουν τουλάχιστον δυο μαγαζάκια με παραδοσιακά προϊόντα. Αν σας αρέσουν τα γλυκά του κουταλιού σας προτείνω ανεπιφύλακτα να αγοράσετε γλυκό σύκο από το «Πανέρι της Κατερίνας» που βρίσκεται στο τέλος του κεντρικού δρόμου του χωριού.
  Φυσικά τοπία  
Προστέθηκε από: guest, ηλικία 27 στις 19/08/2012
Η λίμνη του Τσιβλού, απέχει μόλις ένα τέταρτο από το χωριό της Ζαρούχλας. Η θέα της λίμνης είναι καταπληκτική, αξίζει την επίσκεψή σας. Για να φτάσετε εκεί θα δείτε κατατοπιστικές πινακίδες.
Προστέθηκε από: guest, ηλικία 26 στις 08/07/2009
Η Ζαρούχλα έχει το καταπληκτικό δάσος της στο οποίο υπάρχει δροσιά, ησυχία και πάνω από όλα καθαρός αέρας
Προστέθηκε από: eki, ηλικία 43 στις 03/11/2008
  Μέσος όρος από 1 αξιολογήσεις
Η λίμνη Τσιβλού απέχει μόλις ένα τέταρτο από την Ζαρούχλα και θα δείτε σχετική πινακίδα πριν φτάσετε στο χωριό. Ένα μικρό κομμάτι στο τέλος του δρόμου είναι χωματόδρομος αλλά δεν θα έχετε πρόβλημα ακόμα και με συμβατικό αυτοκίνητο ( εκτός αν έχει βρέξει και έχει μαζευτεί λάσπη ) .Το τοπίο στη λίμνη είναι πανέρμορφο καθώς είναι φωλιασμένη μέσα σε ένα πυκνό ελατόδασος.
  Εκκλησίες και Μονές  
Προστέθηκε από: guest, ηλικία 26 στις 08/07/2009
Θα βρείτε πολλές εκκλησίες με τοιχογραφίες από τον 14 αιώνα μία από αυτές είναι η Αγία Τριάδα που έχει μωσαϊκά δάπεδα και είναι η Β' βυζαντινή στην Ελλάδα! υπάρχουν και πολλές ακόμα εκκλησίες τις οποίες αξίζει να επισκεφτείτε
Προστέθηκε από: guest, ηλικία 29 στις 14/02/2009
Μία πραγματικά υπέροχη εκκλησία που είναι και η δεύτερη Βυζαντινή στην Ελλάδα είναι και ο Ιερός ναός της Αγίας Τριάδας, η διαδρομή είναι καταπληκτική μόνο που έχει αρκετή ανηφόρα. Μία ακόμα εκκλησία που προτείνω να επισπευτείτε είναι αυτή της Αγίας Παρασκευής, ένα μικρό εκκλησάκι χαμένο στο ελατοδάσος της Ζαρούχλας. Επίσης η μικρή τοιχογραφημένη απο το μεσαίωνα εκκλησούλα είναι αυτή της κοίμησης της Θεοτόκου η οποία έχει υπέροχες τοιχογραφίες !
Προστέθηκε από: eki, ηλικία 43 στις 03/11/2008
  Μέσος όρος από 1 αξιολογήσεις
Παρκάρετε το αυτοκίνητο σας στο χωριό και περπατήστε το. Είναι πολύ γραφικό με ωραία πέτρινα σπίτια και μέσα στο πράσινο. Η Ζαρούχλα από μόνη της είναι ένα αξιοθέατο.
  Εκτός  
Προστέθηκε από: eki, ηλικία 43 στις 03/11/2008
  Μέσος όρος από 1 αξιολογήσεις
Δυστυχώς αν και υπάρχουν πολλές όμορφες διαδρομές στην ευρύτερη περιοχή χρειάζετε να έχετε τζιπ για τις εξερευνήσετε. Ξεχωρίζουν η διαδρομή που ενώνει την Ζαρούχλα με το χιονοδρονικό κέντρο Καλαβρύτων αλλά και μια φανταστική διαδρομή μέσα σε δάση από έλατα που οδηγεί στον Αρχαίο Φενεό και συνδέει την ορεινή Αχαϊα με την ορεινή Κορινθία.
  Εντυπώσεις  
Προστέθηκε από: guest, ηλικία 34 στις 19/11/2010
πολυ ωραιος προορισμος για μια 2μερη αποδραση!οπωσδηποτε κινητο κοσμοτε μαζι σας γιατι τα αλλα δεν εχουν σημα!
Προστέθηκε από: guest, ηλικία 26 στις 08/07/2009
Περνάμε καλά κάθε χρόνο στη Ζρούχλα! είναι φανταστικά! Αξίζει να πάτε και όχι μόνο μια φορά...γιατί ποτέ δεν είναι αρκετή....
Προστέθηκε από: guest, ηλικία 29 στις 14/02/2009
Η Ζαρούχλα θυμίζει πολύ κάτι μικρά χωριουδάκια της Αυστρίας, Είναι τόσο όμορφο χωριό με λιγοστούς βέβαια μόνιμους κατοίκους. Είναι ένα χωριό χαμένο στο πράσινο. Αξίζει να την επισκεφτείτε!!!
Προστέθηκε από: eki, ηλικία 43 στις 03/11/2008
  Μέσος όρος από 1 αξιολογήσεις
Ένα πανέμορφο μέρος που συνδυάζει όμορφη φύση , ηρεμία , καλό φαγητό αλλά και επιλογές για χαλαρή και ποιοτική διασκέδαση. Μην περιμένετε να δείτε μόνο ζευγαράκια και οικογένειες , την Ζαρούχλα την επισκέπτονται και πολλές παρέες με τζιπ και μηχανές.

 
Ήπειρος Χώρα
Προορισμός
 
 
 
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων     |     Ποιοι είμαστε     |     Επικοινώνησε μαζί μας     |     Όροι Χρήσης     |     TravelPlorer mobile


TravelPlorer  © 2007